Custom text 1

Kontakt: 0907 488 234

Vyhľadávanie



36 nehnuteľností

PREDANÉ !!! Zariadený rodinný dom - Cinobaňa ID 2189

Cena:
43 000 €
   
Kraj: Banskobystrický kraj
Okres: Poltár
Obec: Cinobaňa
Ulica: Cinobaňa
Podlahová plocha: 74 m2
 
ID inzerátu: 2189
Vlastníctvo: osobné
Podlahová plocha: 74 m2
Zastavaná plocha: 0 m2

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ponúkame Vám na predaj hneď obývateľný, zariadený domček v malebnej obci Cinobaňa. Ponúkaný dom je postavený z váľku v 50.rokoch. V lete 2022 sa realizovala prevažne v interiéri kompletná rekonštrukcia. Podlahová plocha domu je 74 m2. Celková výmera pozemku vrátane zastavanej plochy je 470 m2, z čoho dvor 341m2 je spoločný prechodný k susednému domu (ktorý je využívaný ako víkendová chalupa). Dom je priamo spojený so susedným domom.

Dom tvorí : chodba, priestranná kuchyňa, kúpeľňa s WC a dve izby. Rekonštrukcia bola zameraná na kvalitu, vymenené bolo takmer všetko. Dom je od podlahy zaizolovaný tepelne i proti vlhkosti. Vymenené boli kompletne rozvody elektriny, vody, odpadu. Namontované nove PVC okná, dvere, podlahy dlažby, sanita. Inštalácia klimatizácie, v neposlednom rade štýlový napínaný, izolovaný strop. Vykurovanie je zabezpečené elektrickými konvektormi, tuhým palivom aj klímou. Ohrev vody zabezpečuje elektrický bojler. Dom je napojený na obecný vodovod, kanalizáciu, elektrinu. V prípade záujmu je možnosť napojenia aj na plyn vedený ulicou. Čo sa týka exteriéru, dom má pôvodnú zachovalú strechu, fasáda je nová z prednej časti domu. okolie domu je pod kamerovým systémom.

Nehnuteľnosť sa predáva zariadená. Čo znamená : priestranná kuchynská linka, sporák s rúrou, umývačka riadu, chladnička, nábytok. Zariadenie je nové s minimálnym používaním. Taktiež majiteľ predajom ponecháva PVC okno, dvere plánované do let. kuchyne, sedenie do altánku, zostatkový materiál ako dlažba a iné.

Na dvore sa nachádza letná kuchyňa, garáž, nový altánok. V letnej kuchyni je zavedená nová elektroinštalácia. 

Dom je možné obývať celoročne ako i rekreačne, či chalupárčenie. Je ihneď voľný, v osobnom vlastníctve, bez tiarch. Pri rýchlom jednaní možnosť dohody na cene.

Obec Cinobaňa má slušnú občiansku vybavenosť (obchody, zdravotné stredisko, materská a základná škola) dobrú dostupnosť autobusovou dopravou do mesta Lučenec, zároveň je obec obklopená krásnou okolitou prírodou, s priľahlými lesmi na prechádzky aj hubárčenie. Pomerne blízka vzdialenosť je do mesta Poltár 18 km a do mesta Lučenec 16 km. Energetický certifikát nebol dodaný. Bližšie informácie : Ing. Miroslav Jurík na tel. čísle 0948 773 380.

Výška úveru v € :
rokov
 €
mesačná splátka
rokov
 €
mesačná splátka
rokov
 €
mesačná splátka
Pri úrokovej sadzbe 2%

Manažér:

makler
Meno:Ing. Miroslav Jurík
Telefón:0948 773 380
E-mail:jurikmiro-ZVNC-gmail.com

Máte záujem o obhliadku?