Custom text 1

Kontakt: 0907 488 234

Vyhľadávanie



33 nehnuteľností

PREDANÉ ! Rodinný dom Trebeľovce ID 2140

Cena:
39 900 €
   
Kraj: Banskobystrický kraj
Okres: Lučenec
Obec: Trebeľovce
Ulica: Trebeľovce
Podlahová plocha: 81 m2
 
ID inzerátu: 2140
Vlastníctvo: osobné
Podlahová plocha: 81 m2
Zastavaná plocha: 0 m2

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ponúkame na predaj rodinný 3 izbový dom v obci Trebeľovce na pozemku s celkovou rozlohou 579  m 2. Dom je čiastočne podpivničený, postavený bol v sedemdesiatych rokoch z tehly, prevažne je v pôvodnom stave. Strecha domu je stanová pokrytá škridlou. Dom pozostáva : z verandy, chodby, kuchyne, špajze, troch izieb a z kúpeľne spoločnej z WC. V pivnici sa nachádzajú dve miestnosti. Podlahy tvoria parkety, dlažba, laminátová podlaha. Okná sú pôvodné drevené, okrem dvoch izieb , kde sú okná plastové. V dome nie je kúrenie, okrem jednej izby, kde sa nachádza piecka na tuhé palivo. Do domu je zavedená elektrická energia, voda z vlastnej studne. Ohrev vody je elektrickým bojlerom. Dom je napojený na žumpu. Pred domom vedú inžinierske siete ako plyn a vodovod.

Na dvore je postavená murovaná hospodárska budova s dvoma miestnosťami a prístrešok pre auto. Dom je v osobnom vlastníctve, bez tiarch, hneď voľný. Po dohode je možná výmena za byt.

Obec Trebeľovce sa nachádzajú 10km od okresného mesta Lučenec, 15 km od mesta Fiľakovo. V susednej obci Rapovce sa nachádza termálne kúpalisko Novolandia. V obci sa nachádza škôlka i škola. Energetický certifikát domu nebol dodaný. Viac informácii Vám poskytne Ing. Miroslav Jurík na tel. čísle 0948 773 380.

Výška úveru v € :
rokov
 €
mesačná splátka
rokov
 €
mesačná splátka
rokov
 €
mesačná splátka
Pri úrokovej sadzbe 2%

Manažér:

makler
Meno:Ing. Miroslav Jurík
Telefón:0948 773 380
E-mail:jurikmiro-ZVNC-gmail.com

Máte záujem o obhliadku?