Custom text 1

Kontakt: 0907 488 234

Vyhľadávanie



36 nehnuteľností

Rozostavaný dom Fiľakovo ID 2136

Cena:
37 000 €
   
Kraj: Banskobystrický kraj
Okres: Lučenec
Obec: Fiľakovo
Ulica: SNP
Podlahová plocha: 187 m2
 
ID inzerátu: 2136
Vlastníctvo: osobné
Podlahová plocha: 187 m2
Zastavaná plocha: 149 m2

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ponúkame na predaj hrubú stavbu dvojpodlažného rodinného domu v meste Fiľakovo v okrese Lučenec. Stavba je lokalizovaná priamo pod Fiľakovským hradom. Celková výmera pozemku vrátane zastavanej plochy je 288 m2. Stavba sa začala realizovať v roku 2004. Úžitková plocha stavby je 187 m2. Nehnuteľnosť pozostáva zo staršieho domu, postaveného z kameňa a z novej dvojpodlažnej stavby z tehly. Strop je keramický. Pôvodný dom má aktuálne zrútenú strechu. Nová časť domu má strechu provizórne prekrytú OSB doskami a plechmi. Do domu je zavedená elektrická energia, kanalizácia a mestská voda. Rozvody vody sú spravené železným potrubím. Plyn vedie pred domom. Zaujímavosťou je pivnica vytesaná v skale s rozmermi 6,3x3 m so stálou teplotou 12°C. Vstup do pivnice je priamo z kuchyne.  

Dom bol pôvodne stavaný na podnikateľské účely s bývaním. Na stavbu je stále aktuálne stavebné povolenie. Pamiatkovým úradom je schválená vizualizácia domu. K stavbe je podrobná dokumentácia, rozsiahla fotodokumentácia, i projekt na dokončenie stavby. Stavba je kvalitne postavená, hrubá stavba vyzretá. Zvody aj dvor sú napojené na kanalizáciu. Na pozemku bola urobená príprava na bazén, ktorý je taktiež schválený v stavebnom povolení.

Na dvore je výsadba okrasných drevín, momentálne je dvor v neudržiavanom stave. Dvor ponúka súkromie, tiché miesto pod skalným bralom. Dom má všestranné využitie, je vhodný aj na obchodné účely s možnosťou bývania. Stavba bola vedená na komerčné účely, momentálne je preklasifikovaná na rodinný dom. Bližšie informácie : Ing. Miroslav Jurík na tel. čísle: 0948 773 380.

Výška úveru v € :
rokov
 €
mesačná splátka
rokov
 €
mesačná splátka
rokov
 €
mesačná splátka
Pri úrokovej sadzbe 2%

Manažér:

makler
Meno:Ing. Miroslav Jurík
Telefón:0948 773 380
E-mail:jurikmiro-ZVNC-gmail.com

Máte záujem o obhliadku?