Custom text 1

Kontakt: 0907 488 234

Vyhľadávanie



34 nehnuteľností

PREDANÉ !!! - Rodinný dom Lovinobaňa ID 2193

Cena:
66 500 €
   
Kraj: Banskobystrický kraj
Okres: Lučenec
Obec: Lovinobaňa
Ulica: Štefánikova
Podlahová plocha: 61 m2
 
ID inzerátu: 2193
Vlastníctvo: osobné
Podlahová plocha: 61 m2
Zastavaná plocha: 0 m2

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ponúkame na predaj dva domčeky v obci Lovinobaňa. Celková výmera pozemkov vrátane zastavanej plochy je 1 964 m2. 

Starší dom z váľku, tehly a kameňa bol rekonštruovaný v r. 2010. Tvoria ho dve spojené miestnosti a komora so samostatným vchodom. V rámci rekonštrukcie sa vymenili drevené okná, dvere. Nová elektroinštalácia, stierky, znížený strop, podlaha. Zateplenie + fasáda (okrem zadnej steny). A nová plechová krytina. Vykurovanie je kachľami na pelety. Obytná plocha je 60,9 m2.

Vedľajší domček je novší, tiež postavený z váľku. V r.1995 prešiel rekonštrukciou. Tvorí ho kuchyňa, špajza, izba, kúpeľňa, WC a komora so samostatným vchodom. Vykurovanie je elektrickými konvektormi a pecou na tuhé palivo. Obytná plocha je 42,3 m2. Dom je napojený na obecnú kanalizáciu a vodovod. Na dvore sa nachádza aj vlastná studňa. Plyn vedie pred domom. Pre celú nehnuteľnosť je elektrina momentálne odpojená.

Na dvore je postavené priestranné humno/pajta  s plochou približne 98 m2.  Za humnom je veľká slnečná záhrada, kde rastie vinič a ovocné stromy.

Nehnuteľnosť možno využiť na trvalé bývanie, víkendová chalupa. Na rozsiahlom pozemku je možnosť pestovania či hospodárenia. Priestranné humno má taktiež mnohostranné využitie.

Obec Lovinobaňa s približne 2 000 obyvateľmi disponuje s veľmi dobrou občianskou vybavenosťou, autobusovou aj vlakovou zastávkou. Nachádza sa 15 km od okresného mesta Lučenec. Výhoda je i blízkeho napojenie na rýchlostnú cestu R2. Neďaleko sa nachádza rekreačná oblasť s vodnou nádržou Ružiná.

Energetický certifikát nebol dodaný. Bližšie informácie Vám rád poskytne Ing. Miroslav Jurík na tel. čísle 0948 773 380.

Výška úveru v € :
rokov
 €
mesačná splátka
rokov
 €
mesačná splátka
rokov
 €
mesačná splátka
Pri úrokovej sadzbe 2%

Manažér:

makler
Meno:Ing. Miroslav Jurík
Telefón:0948 773 380
E-mail:jurikmiro-ZVNC-gmail.com

Máte záujem o obhliadku?