Custom text 1

Kontakt: 0907 488 234

Vyhľadávanie



36 nehnuteľností

Rodinný dom, veľký pozemok - Tuhár ID 2163

Cena:
100 000 €
   
Kraj: Banskobystrický kraj
Okres: Lučenec
Obec: Tuhár
Ulica: Tuhár
Podlahová plocha: 193 m2
 
ID inzerátu: 2163
Vlastníctvo: osobné
Podlahová plocha: 193 m2
Zastavaná plocha: 0 m2

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ponúkame na predaj dvojpodlažný rodinný dom podhorskej obci Tuhár.  Dom stojí na rozsiahlom pozemku s výmerou 2 767 m2. Kolaudácia domu prebehla v roku 1975, je postavený z tehly, strecha je rovná pokrytá plechom. Dom je v pôvodnom, zachovalom stave. Prízemnú časť domu tvorí :  zádverie, chodba, kuchyňa, dve izby, špajza, kúpeľňa, kumbál pod schodiskom. Poschodie tvorí : chodba s výstupom na loggiu, dve izby a veľká dvojizba. Dom je 2/3 podpivničený.

Dom je napojený na elektrinu a vodu z vlastnej studne, odpad je riešený žumpou. Do domu nie je zavedený plyn, plynová prípojka je v plote. Vykurovanie domu je kotlom na tuhé palivo, okrem toho je možné si prikúriť aj krbom i dvoma peterkami. Dom je priestranný s podlahovou plochou 193 m2.

Na dvore sa nachádzajú tri garáže, maštaľ, senník, murovaný altánok (udiareň, sušiareň, pec na chleba, drevené prístrešky. V záhrade stojí nedokončený rozostavaný dom so stavebným povolením.

Koniec záhrady lemuje potôčik a lesík. Na dvore a záhrade je množstvo ovocných stromov. Okrem bývania je nehnuteľnosť vhodná aj na hospodárenie, či chov zvierat. Obec Tuhár je obklopená krásnou prírodou, (vidiecke bývanie, oddych, relax, prechádzky, hubárčenie). Energetický certifikát nebol dodaný. Bližšie informácie : Ing. Miroslav Jurík na tel. čísle 0948 773 380. 

Výška úveru v € :
rokov
 €
mesačná splátka
rokov
 €
mesačná splátka
rokov
 €
mesačná splátka
Pri úrokovej sadzbe 2%

Manažér:

makler
Meno:Ing. Miroslav Jurík
Telefón:0948 773 380
E-mail:jurikmiro-ZVNC-gmail.com

Máte záujem o obhliadku?