Custom text 1

Kontakt: 0907 488 234

Vyhľadávanie



38 nehnuteľností

Rodinný dom Chrťany okr. Veľký Krtíš ID 2159

Cena:
34 900 €
   
Kraj: Banskobystrický kraj
Okres: Veľký Krtíš
Obec: Chrťany
Ulica: Chrťany 54
Podlahová plocha: 46 m2
 
ID inzerátu: 2159
Vlastníctvo: osobné
Podlahová plocha: 46 m2
Zastavaná plocha: 0 m2

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ponúkame na predaj rodinný  dom v malej obci Chrťany okr. Veľký Krtíš. Celková výmera pozemku vrátene zastavanej plochy je 1 357 m2. Dom bol postavený v roku 1952 z tehly. Strecha domu je sedlová, pokrytá škridlou. Obytná plocha domu je 46 m2. Dom tvorí: chodba, špajza, izba a kúpeľňa spoločná z WC. V pivnici sa nachádzajú tri miestnosti. Podlahy tvoria betón, dlažba a dlážkovica. Kúpeľňa je obnovená (nový obklad, sanita, rozvody vody, stierky). Kúrenie v dome nie je. Do domu je zavedená elektrická energia, voda je z vlastnej studne. Rozvod vody je nový od studne do domu aj v dome. Ohrev vody je elektrickým bojlerom.

Na dvore stojí aj starší kamenný dom, so strechou v zlom technickom stave. Ďalej je na dvore murovaná garáž, dreváreň, suché WC, chlievy. Pozemok je vo svahu, záhrada je zarastená v neudržiavanom stave.

Dom je v osobnom vlastníctve, bez tiarch, hneď voľný. Dom je možné využívať aj ako víkendovú chalupu. Dedinka Chrťany sa nachádza v tichom prostredí obklopenom horami a lúkami. Vidiecke  bývanie v prírode, v blízkosti sa nachádza vodná nádrž Ľuboreč, kúpalisko Aquatermal Strehová. Okresné mesto Veľký Krtíš je vzdialené 15 km, mesto Lučenec 21 km. Viac informácii Vám poskytne Ing. Miroslav Jurík na tel. čísle 0948 773 380.

 

Výška úveru v € :
rokov
 €
mesačná splátka
rokov
 €
mesačná splátka
rokov
 €
mesačná splátka
Pri úrokovej sadzbe 2%

Manažér:

makler
Meno:Ing. Miroslav Jurík
Telefón:0948 773 380
E-mail:jurikmiro-ZVNC-gmail.com

Máte záujem o obhliadku?