Custom text 1

Kontakt: 0907 488 234

Vyhľadávanie



33 nehnuteľností

PREDANÉ !!! 3 izbový byt, Lučenec, rekonštrukcia, loggie ID 2147

Cena:
94 500 €
   
Kraj: Banskobystrický kraj
Okres: Lučenec
Obec: Lučenec
Ulica: Štvrť M. R. Štefánika
Podlahová plocha: 75 m2
 
ID inzerátu: 2147
Vlastníctvo: osobné
Podlahová plocha: 75 m2

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ponúkame na predaj zrekonštruovaný 3 izbový byt v meste Lučenec. Byt sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite v blízkosti centra mesta na ulici Štvrť M. R. Štefánika. Umiestnenie bytu je na štvrtom poschodí v zateplenom panelovom dome s dvomi výťahmi.                                                                                       

Rozloha bytu je 75 m² plus štyri loggie s rozlohou 12 m². Byt tvorí : vstupná chodba, špajza, tri izby, kuchyňa, samostatné WC a kúpeľňa. Do obývačky sa vstupuje z chodby aj z kuchyne.

Rekonštrukcia je z roku 2015. Bytové jadro je murované z tvárnic. V celom byte je nová elektroinštalácia, interiérové dvere, stierky. Laminátová podlaha a  plastové okná boli menené ešte pred rekonštrukciou jadra. V byte ostáva šatníková skriňa na chodbe, kuchynská linka na mieru so vstavanou elektrickou rúrou a plynovou varnou doskou. Byt je slnečný, orientovaný na východnú a južnú svetovú stranu. Byt má štyri loggie, z južnej strany sú dve loggie kryté vonkajšími plastovými roletami. K bytu patrí murovaná pivnica.

Bytový dom je situovaný v tichej lokalite, v blízkosti centra, s kompletnou občianskou vybavenosťou a dobrým  parkovaním. Mladé rodiny môžu oceniť blízku škôlku a detské ihrisko s okolitou zeleňou. Byt je v osobnom vlastníctve, bez tiarch, vhodný k okamžitému nasťahovaniu.

Správca bytového domu je SPOOL. Mesačné náklady pre 2-3 člennú rodinu sú 94 500 € nájom + 22 € elektrina. Energetický certifikát nebol dodaný.  Zároveň je možné k bytu kúpiť v sume 10 000 € aj murovanú garáž na Jarkovej ulici. Garáž je vynovená s elektrinou a montážnou jamou. Bližšie informácie Vám poskytne Ing. Miroslav Jurík na tel. čísle 0948 773 380.

Výška úveru v € :
rokov
 €
mesačná splátka
rokov
 €
mesačná splátka
rokov
 €
mesačná splátka
Pri úrokovej sadzbe 2%

Manažér:

makler
Meno:Ing. Miroslav Jurík
Telefón:0948 773 380
E-mail:jurikmiro-ZVNC-gmail.com

Máte záujem o obhliadku?