Custom text 1

Kontakt: 0907 488 234

Vyhľadávanie



33 nehnuteľností

PREDANÉ !!! Zaujímavý 4 izbový byt Lučenec ID 2142

Cena:
72 900 €
   
Kraj: Banskobystrický kraj
Okres: Lučenec
Obec: Lučenec
Ulica: Lučenec
Podlahová plocha: 81 m2
 
ID inzerátu: 2142
Vlastníctvo: osobné
Podlahová plocha: 81 m2

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ponúkame na predaj priestranný 4 izbový byt na Výstavisku v centre mesta Lučenec. Byt je podkrovný, atypicky riešený zaujímavou dispozíciou. Umiestnenie bytu je na treťom poschodí v tehlovej bytovke s výťahom. Vstup do bytu je cez otvorenú, prestrešenú chodbu (pavlač). Bytovka je po rekonštrukcii strechy. Byt je renovovaný novou kúpeľňou, laminátovou podlahou.(renovácia ešte prebieha).

Rozloha bytu je 81 m² + balkón a krytá loggia. Byt tvorí : vstupná chodba, otvorený priestor tvorený obývačkou a kuchyňou, v rámci obývačky je i priestor pre pracovňu, tri izby a kúpeľňa spojená s WC. Okná, vchodové a interiérové dvere sú pôvodné. K bytu patria dva podstrešné úložné priestory (vstup z loggie). Taktiež sa dá využiť spoločná kočikáreň. Byt je bez tiarch v osobnom vlastníctve.

Správca bytového domu je Spoločenstvo vlastníkov bytov. Mesačné náklady pre 3 člennú rodinu  sa pohybujú približne 220 € komplet vrátane energii. Energetický certifikát nebol dodaný. Bližšie informácie Vám poskytne Ing. Miroslav Jurík na tel. čísle 0948 773 380.

Výška úveru v € :
rokov
 €
mesačná splátka
rokov
 €
mesačná splátka
rokov
 €
mesačná splátka
Pri úrokovej sadzbe 2%

Manažér:

makler
Meno:Ing. Miroslav Jurík
Telefón:0948 773 380
E-mail:jurikmiro-ZVNC-gmail.com

Máte záujem o obhliadku?