Custom text 1

Kontakt: 0907 488 234

Vyhľadávanie



35 nehnuteľností

PREDANÉ !!! 3 izbový byt centrum ID 2126

Cena:
95 000 €
   
Kraj: Banskobystrický kraj
Okres: Lučenec
Obec: Lučenec
Ulica: Štvrť M. R. Štefánika
Podlahová plocha: 82 m2
 
ID inzerátu: 2126
Vlastníctvo: osobné
Podlahová plocha: 82 m2

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ponúkame na predaj kompletne zrekonštruovaný 3 izbový byt v meste Lučenec. Byt sa nachádza v jednej z najžiadanejších lokalít v centre mesta na ulici M.R.Štefánika. Umiestnenie bytu je na 2/4 poschodí s výťahom v zateplenom panelovom dome.                                                                                           

Byt je veľký rozlohou 81,5 m2, dispozične dobre riešený. Z chodby je samostatný vstup do každej izby, obývačka je napojená na kuchyňu so zväčšeným prechodom, kúpeľňa je samostatne od WC. Byt prešiel v roku 2017 kompletnou štýlovou a kvalitnou rekonštrukciou. Vymenená bola elektroinštalácia aj ostatné rozvody. Vchodové dvere bezpečnostné zn. ADLO zo zníženým prahom. Interiérové dvere s obložkovými zárubňami. Bytové jadro je murované z tvárnic. V kúpeľni a WC použitá talianská dlažba a obklady. Byt je kompletne vystierkovaný hrubozrnnou stierkou. V chodbe a kuchyni je vinylová podlaha, v izbách renovované drevené parkety. Vstup na loggiu francúzskym dvojkrídlovým balkónom. Spálňa a detská izba sú otočené na západnú svetovú stranu, obývačka a kuchyňa na východnú stranu. K bytu patrí špajza na medziposchodí a murovaná zrekonštruovaná pivnica s oknom (dlažba, nové dvere, veľká skriňa, ktorá v pivnici zostáva). Ďalej je možné využívať spoločnú kočíkareň.

Bytový dom má obnovený exteriér a interiér, vrátane pivničných priestorov. Taktiež bol vymenený výťah. Nedávno boli vybudované nové parkovacie miesta, asfaltový koberec, polopodzemné kontajnery, i nové priľahlé chodníky s bezbariérovým vstupom do vchodu. Byt ponúka bývanie v tichej lokalite, zároveň v centre mesta, čiže občianska vybavenosť je samozrejmosťou. Zadným vchodom je možné vyjsť na priestrannú plochu s okolitou zeleňou a detským ihriskom.

Správca bytového domu je Stavebné bytové družstvo Lučenec. Mesačné náklady pre 4 člennú rodinu  sa pohybujú približne 100 € nájomné + 15 € elektrika + 6 € plyn. Energetický certifikát nebol dodaný. Bližšie informácie Vám poskytne Ing. Miroslav Jurík na tel. čísle 0948 773 380.

Výška úveru v € :
rokov
 €
mesačná splátka
rokov
 €
mesačná splátka
rokov
 €
mesačná splátka
Pri úrokovej sadzbe 2%

Manažér:

makler
Meno:Ing. Miroslav Jurík
Telefón:0948 773 380
E-mail:jurikmiro-ZVNC-gmail.com

Máte záujem o obhliadku?