Custom text 1

Kontakt: 0907 488 234

Vyhľadávanie



33 nehnuteľností

PREDANÉ !!! - 1 izbový veľkometrážny byt Lučenec, rekonštrukcia, vlastné kúrenie ID 2114

Cena:
39 000 €
   
Kraj: Banskobystrický kraj
Okres: Lučenec
Obec: Lučenec
Ulica: Maršála Malinovského
Podlahová plocha: 46 m2
 
ID inzerátu: 2114
Vlastníctvo: osobné
Podlahová plocha: 46 m2

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ponúkame na predaj priestranný 1 izbový byt v žiadanej lokalite M. Malinovského v meste Lučenec. Byt sa nachádza na vyvýšenom prízemí, v zateplenej tehlovej bytovke. Byt je zrekonštruovaný, bez balkóna s rozlohou až 46 m2 + dve pivnice s rozlohou 8m2.

Kúpeľňa je umiestnená spolu s WC, s prirodzeným vetraním oknom. Okná sú plastové, vchodové dvere bezpečnostné. Vlastné kúrenie je zabezpečované plynovými gamatkami. Ohrev vody zabezpečuje elektrický bojler. Byt je orientovaný  na juh a západ. V rámci poslednej obnovy bytu bola osadená nová kuchynská linka, plávajúca podlaha, umývadlo so skrinkou, vodovodné batérie, plynový sporák, digestor, nová maľovka.

Byt ponúka vzhľadom na veľkosť priestranné bývanie, zároveň úsporné bývanie, pre dve osoby približne 65 € nájomné + plyn 20 € a 20 € el. energia. K bytu patrí jedna murovaná a jedna latková pivnica. Parkovanie je možné vo dvore pred bytovkou. Byt je v osobnom vlastníctve, bez tiarch. Preferovaná platba v hotovosti. Energetický certifikát nebol dodaný. Bližšie informácie Vám poskytne Ing. Miroslav Jurík na tel. čísle 0948 773 380.

Výška úveru v € :
rokov
 €
mesačná splátka
rokov
 €
mesačná splátka
rokov
 €
mesačná splátka
Pri úrokovej sadzbe 2%

Manažér:

makler
Meno:Ing. Miroslav Jurík
Telefón:0948 773 380
E-mail:jurikmiro-ZVNC-gmail.com

Máte záujem o obhliadku?