Custom text 1

Kontakt: 0907 488 234

Vyhľadávanie



33 nehnuteľností

Zariadený 3 izbový byt, Lučenec ID 2217

Cena:
62 500 €
   
Kraj: Banskobystrický kraj
Okres: Lučenec
Obec: Lučenec
Ulica: Rúbanisko III
Podlahová plocha: 72 m2
 
ID inzerátu: 2217
Vlastníctvo: osobné
Podlahová plocha: 72 m2

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ponúkame  na predaj 3 izbový byt v meste Lučenec. Byt sa nachádza na Rúbanisku III. Umiestnenie bytu je 5/8 poschodí v zateplenom panelovom dome. Bytový dom bol obnovený : ako zateplenie, výmena výťahu, vchodové dvere na čip a iné.                                                                                          

Rozloha bytu je 72,6 m² , byt je bez balkóna. Byt tvorí : vstupná chodba, tri nepriechodné izby, kuchyňa, samostatné WC a kúpeľňa. Obývačka má dva vstupy (z chodby aj z kuchyne). Byt je pekne udržiavaný, priebežne rekonštruovaný. Vymenené boli PVC okná, vchodové bezpečnostné dvere ADLO, stierky, plávajúce podlahy. V kuchyni sa nachádza zánovná kuchynská linka. Jadro je pôvodné,  (vymenené však boli všetky rozvody vody). Do bytu je zavedený opticky internet. K bytu patrí latková pivnica. Využiť sa dá aj spoločná kočikáreň, sušiareň. Byt sa predáva zariadený, je v osobnom vlastníctve, bez tiarch pripravený k nasťahovaniu.

Vnútroblok pôsobí príjemným dojmom, upravené chodníky, zeleň, detské ihrisko. Správca bytového domu je SBD Lučenec. Mesačné náklady pre 4 člennú rodinu  sa pohybujú približne 140 € nájomné + el. energia a plyn. Energetický certifikát nebol dodaný. Bližšie informácie : Ing. Miroslav Jurík na tel. čísle 0948 773 380.

Výška úveru v € :
rokov
 €
mesačná splátka
rokov
 €
mesačná splátka
rokov
 €
mesačná splátka
Pri úrokovej sadzbe 2%

Manažér:

makler
Meno:Ing. Miroslav Jurík
Telefón:0948 773 380
E-mail:jurikmiro-ZVNC-gmail.com

Máte záujem o obhliadku?