Custom text 1

Kontakt: 0907 488 234

Vyhľadávanie



33 nehnuteľností

Murovaná chatka Lučenec ID 2209

Cena:
17 900 €
   
Kraj: Banskobystrický kraj
Okres: Lučenec
Obec: Lučenec
Ulica: Opatová
Podlahová plocha: 13 m2
 
ID inzerátu: 2209
Podlahová plocha: 13 m2
Zastavaná plocha: 0 m2
Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ponúkame na predaj murovanú chatku v záhradkárskej osade v Lučenci, časť Opatová. Celková výmera pozemku je 493 m2. Chatka so súpisným číslom je v osobnom vlastníctve. Pozemok je vo vlastníctve Slovenského zväzu záhradkárov. Chatka pozostáva s jednej miestnosti 13 m2 + pivnica a priestranná zastrešená terasa s plochou takmer 16 m2. Chatka bola nedávno zrekonštruovaná, ako výmena veľkého PVC okna, podlaha, obklady, vchodové dvere, nová elektroinštalácia, nová fasáda so zateplením. Taktiež sa postavil altánok (terasa).

Záhrada je pekne udržiavaná, vysadená kvetmi, okrasnou zeleňou. Rastú tu ovocné stromy, ovocné kríky. Nachádza sa tu suché WC, betónový krb, spevnená plocha pod bazén. Pozemok je s troch strán oplotený. Na pozemku sa nachádza úžitková voda. Neďaleko je i pitná voda. Voda je v zimných mesiacoch odstavená. Z pozemku je krásny, ďaleký výhľad na okolitú prírodu. Prístup autom je veľmi dobrý, priamo k záhradke.

Ročný poplatok OZ je 45 € elektrina podľa spotreby. Kúpou nový majiteľ nadobúda chatu do osobného vlastníctva. Záhrada ostáva vo vlastníctve Slovenského zväzu záhradkárov. Bližšie informácie : Ing. Miroslav Jurík na tel. čísle: 0948 773 380.

Výška úveru v € :
rokov
 €
mesačná splátka
rokov
 €
mesačná splátka
rokov
 €
mesačná splátka
Pri úrokovej sadzbe 2%

Manažér:

makler
Meno:Ing. Miroslav Jurík
Telefón:0948 773 380
E-mail:jurikmiro-ZVNC-gmail.com

Máte záujem o obhliadku?