Custom text 1

Kontakt: 0907 488 234

Vyhľadávanie



33 nehnuteľností

Chata Donovaly ID 2204

Cena:
248 800 €
   
Kraj: Banskobystrický kraj
Okres: Banská Bystrica
Obec: Donovaly
Ulica: Mistríky
Podlahová plocha: 61 m2
 
ID inzerátu: 2204
Podlahová plocha: 61 m2
Zastavaná plocha: 0 m2
Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ponúkame na predaj zrekonštruovanú chatu na Donovaloch. Nehnuteľnosť sa nachádza v tichej časti Mistríky v slepej ulici 10 minút pešo od lanovky na Novú hoľu.

Chata z roku 1893 je postavená z 15 cm smrekových trámov na kamennom základe. Celková rozloha pozemku je 615 m2. Chatu tvorí zádverie, chodba, dve izby, kuchyňa, kúpeľňa spojená s WC.  Súčasť chaty je i lyžiareň (10 m2) so samostatným vchodom a podstrešný priestor pod kuchynským oknom.

Chata je napojená na elektrinu, miestny vodovod a žumpu, neobmedzený internet. V roku 2018 sa konala rozsiahla rekonštrukcia. Menená bola elektroinštalácia, rozvody vody a odpadu. Nová kúpeľňa, izolácia stien NOBASILom, výmena podláh, výmena drevených okien, čiastočná výmena stropných trámov, nový komín. Strecha je nová na komplet vrátane krovu. Priestranné podkrovie s plochou 65,5 m2 je pre nového majiteľa predpripravené k zobytneniu (pevná rovná podlaha, vývod vody, vysoký krov, protihluková fólia pod strešnou krytinou tlmiaca hluk od dažďa).

Ohrev vody je prietokovým ohrievačom, vykurovanie je pomocou dvoch krbových kachlí, prípadne elektrickými konvektormi.

Na záhrade sa nachádza altánok pre parkovanie dvoch áut, prípadne uloženie dreva. Prístup je dobrý, je po asfaltovej obecnej komunikácii priamo ku chate.

V prípade kúpy menšej výmery pozemku je možná dohoda na cene. Nehnuteľnosť ponúka oddych v krásnom prostredí pod lesom. Donovaly sú vyhľadávanou , žiadanou lokalitou v zimnom aj letnom období s množstvom atrakcií. Energetický certifikát nebol dodaný. Viac informácií Vám poskytne na tel. čísle 0907 488 234 PaedDr. Ivo Tomašovič, MBA.

Výška úveru v € :
rokov
 €
mesačná splátka
rokov
 €
mesačná splátka
rokov
 €
mesačná splátka
Pri úrokovej sadzbe 2%

Manažér:

makler
Meno:PaedDr. Ivo Tomašovič, MBA
Telefón:0907 488 234
E-mail:tomasovic.ivo-ZVNC-gmail.com

Máte záujem o obhliadku?